Uppdrag


Ge Scenkonstguiden uppdrag!

Scenkonstguiden:s team är fulla med idéer men lika sugna på att ta sig an era.

 

konf19-slide

Konferencierer

Scenkonstguiden:s team består av scenvana, charmiga personer som gör allt för att hitta roliga vinklar och göra konferenciersuppdraget till det extra. Med rötter inom skådespeleri och en stark DIY-anda finns det få gigg de inte skulle klara av excellent.

 

Curating & Regi

Med kunskaps områden både inom konstteori, teaterteori och med konstnärliga poäng både inom regi och konstnärlig idégestalning står Scenkonstguiden på en solid konstnärlig grund. Vår kännedom om utbud och kontakter delar vi gärna med oss av. Eller varför inte låta oss sköta hela biffen – från ax till limpa. Vi kan både curating och regi.

 

Arrangera & Projektledning

Med en frigrupp i ryggen, ett antal teaterproduktioner, ett flertal event så som en scenkonstfestival i buss eller ett Gala – arrangemang på nio timmar med konstant underhållning så kan vi med gott samvete konstatera att Scenkonstguiden är proffs på att projektledning och arrangörsskap.

 

Mingel & Pepp & Inramning

Scenkonstguiden är bra på att peppa ingång event, låt oss arrangera ert förmingel, låt oss ta hand om inramningen och det kommer bli en succé.