Anlita oss


Scenkonstguiden tar både special-uppdrag utformade efter önskemål eller så kan ni välja bland redan utformade workshops och seminarium. Anställ delar av Scenkonstguidens team för en dag eller för ett längre uppdrag. Våra program riktar sig till unga som gamla, företag eller föreningar, arrangörer eller grupper som vill få inspiration och några nya verktyg – helt enkelt något för alla.

Scenkonstguiden har en lång rad av pålitliga uppdragsgivare bakom sig så som Riksteatern Väst, Kultur i Väst och Kultur Ungdom.

Här nedan finner du uppslag på hur en kan använda sig av oss, för mer fördjupad information klicka dig vidare in på respektive sida.

 

UPPDRAG

Anlita vårt konstnärliga team för att höja intressent kring ett event, agera curators eller fixa den perfekta inramningen. Vi har kunskap inom arrangörsskap, projektledning, konstnärlig ledning, curating, regi, foto, rumsinramning och artistbokare.

WORKSHOPS

Vi skräddarsyr workshops efter önskemål – eller välj bland de vi redan tagit fram. Vad sägs om workshops i: kreativ organisering, presentationsteknik, “arrangören som konstnär” eller diverse teater och scenkonstworkshops.

SEMINARIUM / FÖRELÄSNINGAR

SKG:s team har en förkärlek till samtalet och mötet. Därför har också teamet ett stort utbud av föreläsningar och seminarium och dessutom redo att utveckla fler.