bokeh-897861_1280

Veckotips Malmö: Drömrosa


Veckotips Malmö: Vecka 50

Veckan går i drömmigt rosa, persiennerna är neddragna – vi tar det lugnt och gör inte för mycket väsen.

 

BABSAN SHOW – Ett liv i rosa

Jag vill också leva mitt liv i rosa. Om du känner som jag, bege dig och se Babsans egna show och få inspiration och kanske några DIY-tips för att lyckas. För där Babsan är, blir det show, glitter, gala och skratt – livet va?! Sen att en får sig några coola shownummer med fabulösa dansare och roliga sketcher där vi får följa resan genom Babsans liv är ju inte fy skam det heller. Bli redo för ditt nya underbara, glittrande, skrattande och svängigt liv i rosa med Babsan.

Palladium, Malmö

15 december kl 19.30

 

 

TLÖNTOPlA: Dream Baby

Dream Baby is an installation you can dance in, a journey where you are invited to take part from beginning to end. We have invited the most inspiring musicians and artists we could find, to our dream of how music could be experienced.

Är det en klubb, är det konst, är det en show? Hur som är det hur spännande som helst. Dansa loss till kl 04.00 på lördag på Inkonst i Malmö och undersök själv hur det landar i dig.

Inkonst, Malmö

16 december kl 23.30 

Vernissage + Glögg bakom Neddragna Persienner

Vi har skrivit en hel del om Limmerskan, både i tips och i ett reportage. Men nu när det hela visar sig i en ny form måste jag tipsa om det igen. För på söndag kan du dricka glögg på Malmö Dockteater och ta del av Limmerskan i vernissageform. Det blir ju något helt nytt! Så du som redan sett föreställningen kan återvända och se miljön ur ett nytt perspektiv och du som ännu ej fått tummen ur kan ni få en helt annan och unik upplevelse. För att få ytterligare inspiration länkar jag till Julia Hagströms text om föreställningen här.

Malmö Dockteater, Malmö

17 december kl 16.00

 

Mycket väsen för ingenting

Så här i juletid är det tycker jag det passar extra bra med en klassiker. Lilla Shakespeareteatern sätter upp Mycket väsen för ingenting i en extra julig-tappning i Bygghallen på Stenkrossen i Lund. Och juligt blir det då vi till och med blir varnade för att gran förekommer på scen – så du som är allergisk mot det älskade barrträdet får se upp.

Precis som vid vilket julfirande som helst så blir det mys, hemlighetsmakeri, konflikter och en nypa kärlek. Jag anar också att i scensättningen är en aning moderniserad då rykten sprids både på plats och via sociala medier.

Bygghallen på Stenkrossen, Lund

14, 15, 16 december kl 19.30

16 december även kl 13.30

17 december kl 18.00

 

Bild i bannern: CC0 Creative Commons

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *