publikenkat

Vad tyckte du om Scenkonstgalan?


Här kan du tycka till om Scenkonstgalan som ägde rum den 17 februari 2018. Fyll gärna i vår publikenkät så vi vet hur kvällen landade och vad vi kan göra bättre nästa gång.

Ser du inte formuläret – tryck på länken för att öppna enkäten i ett nytt fönster.

Var du nominerad, då finns en särskild enkät för dig. Klicka här.


 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Vad tyckte du om Scenkonstgalan?

  • Tora Ljusberg

    Duktiga musiker men musiken var alltför mörk och tung för en galakväll. Lite begravningskänsla emellanåt. Passar bättre på en rockklubb/ren konsertlokal.
    Fin idé att det blir rikstäckande, men vore roligare att de hölls fler galor runt om i landet istället. Alternativt att ni visade en kort snutt ur varje produktion vid prisutdelningen för varje kategori. Det blir lite abstrakt med föreställningar/grupper som en inte har sett eller har knappa kunskaper om sedan innan.
    En viktig sak med Scenkonstgalan är minglandet under och efter prisutdelningen. Att anordna en efterfest på annan lokal motverkar detta syfte. Jag hade hellre betalat 50kr mer och att festen ingick i biljetten.
    En av de vackra å viktiga sakerna med Scenkonstgalan är att institution och frigrupp möts. Dock blir prisutdelningenlite brutal när en liten frigrupp tävlar mot en så mkt resursstarkare institution. Som att ha fjärils- och tungviktsboxare i samma ring.