summer_18

Sommarskribenter sökes!


Nu söker vi ideella skribenter till sommarens redaktion! Vill du tipsa om var en hittar den hetaste sommarteatern, guida till coolaste dansfestivalen, skvallra om bästa konsthänget eller starta vass kulturdebatt?

Vi söker texter om kultur, konst och scenkonst – vitt och brett! Guider, krönikor, poesi, reportage, intervjuer, debattinlägg eller kåseri. Vare sig om det så handlar om att bjuda på mysig sommarläsning eller få semesterfolket att ramla ur hängmattan så tar vi mer än gärna del av dina idéer.

Scenkonstguiden är en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Här sprids ordet om konst, design och scenkonst på ett personligt, inspirerande och tillgängligt sätt. Scenkonstguidens redaktionella material publiceras på webben och i apparna, och vår webb besöks i snitt av 1400 personer om dagen.

Intresserad?

Pitcha idén om vad du vill skriva till oss senast onsdag 23 maj för att komma med i urvalet. Du behöver inte ha en färdig text redan nu, det räcker att du berättar om din idé och något om dig själv. Maila oss på info@scenkonstguiden.se. Uppdraget sker på ideell basis.

 

Frågor? Vill du bolla något? Inga problem – hör av dig till oss!

info@scenkonstguiden.se

031-21 62 15

 

XOXO

Scenkonstguidens crew

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *