summer17_writer

Sommarskribenter sökes!


Vill du tipsa om var en hittar den hetaste sommarteatern, guida till coolaste dansfestivalen, skvallra om bästa konsthänget eller starta vass kulturdebatt? Scenkonstguiden söker nu gästskribenter inför sommaren!

Vi söker texter om kultur, konst och scenkonst – vitt och brett! Guider, krönikor, poesi, reportage, intervjuer, debattinlägg eller kåseri. Vare sig om det så handlar om att bjuda på mysig sommarläsning eller få semesterfolket att ramla ur hängmattan så tar vi mer än gärna del av dina idéer.

Idén med Scenkonstguiden är att det ska vara en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Att på ett nytt och inspirerande sätt sprida ordet om konst, design och scenkonst. Scenkonstguidens redaktionella material publiceras på webben och i apparna, och våra artiklar läses i snitt av 950 personer om dagen.

Intresserad?

Pitcha idén om vad du vill skriva till oss senast söndagen den 28 maj för att komma med i urvalet. Du behöver inte ha en färdig text redan nu, det räcker att du berättar om din idé och något om dig själv. Maila oss på info@scenkonstguiden.se. Uppdraget sker på ideell basis.

 

Frågor? Vill du bolla något? Inga problem – hör av dig till oss!

info@scenkonstguiden.se

031-21 62 15

 

XOXO

Scenkonstguidens crew


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Sommarskribenter sökes!