skribent19

Skribenter sökes!


Publicerades 2019-05-09

Vi söker skribenter till sommarens redaktion! Vill du lyfta det där fantastiska som får för lite uppmärksamhet, tipsa om det bästa konsthänget, guida till hetaste dansfestivalen, starta debatt eller intervjua en skådis?

 

Vill du bli vår kultur-korre? Vi söker texter om kultur, konst och scenkonst! Guider, krönikor, poesi, reportage, intervjuer eller debattinlägg. Avslappnad sommarläsning eller vass kulturkritik, allt passar! Kanske gör du själv något spännande i sommar och kan bjuda på ett behind the scenes-reportage?

 

Scenkonstguiden är en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Här sprids ordet om konst, design och scenkonst på ett personligt, inspirerande och tillgängligt sätt. Scenkonstguidens redaktionella material publiceras på webben och i apparna, och vår webb har i snitt 665 unika besök om dagen.

 

Intresserad?

Pitcha idén om vad du vill skriva till oss senast tisdag 6 juni för att komma med i urvalet. Du behöver inte ha en färdig text redan nu, det räcker att du berättar om din idé och något om dig själv. Uppdraget sker på ideell basis. Maila oss på info@scenkonstguiden.se.

 

Frågor? Vill du bolla något? Inga problem – hör av dig till oss!
info@scenkonstguiden.se
031-21 62 15
 
XOXO
Scenkonstguidens crew

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *