desk_banner

Skribenter sökes!


Publicerades 2018-11-08

Scenkonstguiden söker nu gästskribenter inför vintern. Vill du skriva en krönika över ditt konstår, recensera en föreställning, intervjua en dansare eller starta debatt?

Vi söker texter om kultur, konst och scenkonst – vitt och brett! Guider, krönikor, poesi, reportage, intervjuer, debattinlägg eller kåseri. Vare sig om det så handlar om att bjuda på mysig läsning framför brasan eller få folk att sätta julgröten i halsen så tar vi mer än gärna del av dina idéer.

Du kan vara ny på att skriva text, eller van vid att uttrycka dig i skrift. Du kan också välja att göra ett ljudklipp eller videorecension. Du kan bo var som helst i Sverige eller utomlands, allt är intressant!

Idén med Scenkonstguiden är att det ska vara en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Att på ett nytt och inspirerande sätt sprida ordet om konst, design och scenkonst. Scenkonstguidens redaktionella material publiceras på webben och i apparna, som besöks i snitt av 1000 personer om dagen. Vinterredaktionen sträcker sig från december 2018 till januari 2019.

Intresserad?

Pitcha idén om vad du vill skriva till oss senast fredagen den 23 november för att komma med i urvalet. Du behöver inte ha en färdig text redan nu, det räcker att du berättar om din idé och något om dig själv.

Maila oss på info@scenkonstguiden.se. Uppdraget sker på ideell basis.

 

Frågor? Vill du bolla något? Inga problem – hör av dig till oss!

info@scenkonstguiden.se

031-21 62 15

 

XOXO

Scenkonstguidens crew

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *