Scenkonstälsklingar!


Ingen människa är en ö – alla behöver vi andra människors stöd, pepp och engagemang. För oss på Scenkonstguidens stavas detta stöd SCENKONSTÄLSKLING!

Vi på Scenkonstguiden stöttas till exempel av våra kärleksfulla Scenkonstälsklingar. Genom sitt stöd och engagemang hjälper de Scenkonstguiden att växa, håller samtalet om konsten levande, hjälper små aktörer att synas och ta plats, tar ställning för den fria konsten och ser till att Scenkonstguiden kan fortsätta vara gratis för alla.

Scenkonstälskling som idé har varit igång sedan Scenkonstguiden startades, ett sätt för oss att dels samla en stödtrupp av kraft och inspiration, men också ett sätt att undersöka alternativa finansieringsmetoder, som folkfinansiering och alternativ organisering, något som Scenkonstguidens crew vurmar för.

Som älskling kan en (om en själv önskar) få sin nuna på vår roterande älsklings-glob, vårt sätt att stolt visa upp de som stöttar initiativet lite extra (och så får en älsklingspriser på sånt Scenkonstguiden arrar, snygg tygpåse osv).

 

? Kika in älsklingsgloben här! ?

 

Sugen på att bli älskling? Då är första steget att ta reda på vilken slags älskling du är! Vilken av dessa typer stämmer bäst in på dig?

 

♡ FRÄSCH OCH LUSPANK ♡

Student må hända? Första lyan inreds med containerfynd och på scenkonstprioriteringen står humor och underhållning högt upp i rangordningen. Du tycker gratis är gott och visst hör en musiken även utanför konsertområdet.

 

♡ HIPP OCH KAPABEL ♡

Du gillar att upptäcka nya smaker och är sugen på det mesta. Idérikedomen är något du sätter högt och visst skapar du dina egna möbler även om du faktiskt skulle ha råd med en sväng till Ikea. Allt för att du faktiskt är unik dessutom hipp och kapabel till det mesta.

 

♡ TÄT OCH BELEVAD ♡

Det går bra nu. Livet är härligt och stigen är redan upptrampad. Du känner skillnaden på ditten och datten och kreti och pleti – även om inte du aldrig någonsin skulle använda de nedvärderande orden. Det råkar bara vara så att du har näsa för kultur och vet vad kvalitet är.

 

♡ STENRIK ♡

Gillar du att strössla pengar? Du rycker inte på ögonbrynen för biljettpriserna på Operan. Scenkonst är kostsamt, du vet hur mycket tid och kraft som läggs ner på ett verk och dessutom är du beredd att betala.

 

Bestämt dig? Bli Scenkonstälskling här! ?

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *