Scenkonstälskling


scenkonstalskling-rod

 

Stöd Scenkonstguiden! Visa din kärlek – bli Scenkonstälskling.

Ditt engagemang spelar roll! Som Scenkonstälskling stärker du Scenkonstguidens verksamhet:

Få Scenkonstguiden att växa / Hjälp små aktörer att höras / Ta ställning för den fria konsten / Se till Scenkonstguiden kan fortsätta vara gratis för alla

 

skg-lansering11

Som Scenkonstälskling får du:

 

– Älsklingspris på Scenkonstguidens event

– En snygg tygpåse

– Erbjudanden och överraskningar

– Evig kärlek från Scenkonstguiden

 

 

Du stöttar en gång – sen är du Scenkonstälskling för alltid!

 

Vilken Älsklingstyp är du? Kolla in de olika typernas karaktärer längre ner. (Längst ner på sidan)

 


VILKEN ÄLSKLINGSTYP ÄR DU?

FRÄSCH OCH LUSPANK

Student må hända? Första lyan inreds med containerfynd och på scenkonstprioriteringen står humor och underhållning högt upp i rangordningen. Du tycker gratis är gott och visst hör en musiken även utanför konsertområdet.

 

 

HIPP OCH KAPABEL

Du gillar att upptäcka nya smaker och är sugen på det mesta. Idérikedomen är något du sätter högt och visst skapar du dina egna möbler även om du faktiskt skulle ha råd med en sväng till Ikea. Allt för att du faktiskt är unik dessutom hipp och kapabel till det mesta.

 

 

TÄT OCH BELEVAD

Det går bra nu. Livet är härligt och stigen är redan upptrampad. Du känner skillnaden på ditten och datten och kreti och pleti – även om inte du aldrig någonsin skulle använda de nedvärderande orden. Det råkar bara vara så att du har näsa för kultur och vet vad kvalitet är.

 

 

STENRIK

Gillar du att strössla pengar? Du rycker inte på ögonbrynen för biljettpriserna på Operan. Scenkonst är kostsamt, du vet hur mycket tid och kraft som läggs ner på ett verk och dessutom är du beredd att betala.

 

 

SÅ HÄR KAN DET GÅ NÄR ÄLSKLINGSTYPERNA TRÄFFAS