Påsknytt!


Nu finns appen Scenkonstguiden i uppdaterad form till Android – nu fullspäckad med ett gäng härliga nyheter och förbättrade funktioner. Aldrig har det varit lättare att hitta till nya, spännande scenkonstupplevelser!

Här introducerar vi den nya appen, går igenom de nya funktionerna och ger tips på hur du kan använda appen till fullo.

 

1. Ladda ner Scenkonstguiden 2.0

Sök på Scenkonstguiden 2.0 i Google Play Butik i din telefon. Den gamla versionen av appen kommer ligga kvar i butiken ett tag, så se till att du laddar ner rätt version – 2.0 ska det vara!

Har du sedan tidigare den gamla versionen av appen? Avinstallera då denna och ladda ner Scenkonstguiden 2.0 istället.

 

2. Skapa användare / logga in

Är du ny Scenkonstguiden-användare? Skapa då ett konto direkt i appen. Välj profilbild, namn, användarnamn (som i appen kommer visas som tex @användarnamn), skriv en infotext om dig, fyll i mailadress och lösenord och tryck på skapa konto – och voliá, du har nu en användare i guiden!

Vill du skapa en användare åt en teater eller dansgrupp? Då funkar det på precis samma sätt, det är intgen skillnad på privat konto eller offentligt.

user_android

 

Har du redan ett konto? Då loggar du bara in med dina inloggningsuppgifter som vanligt.

 

3. Lär känna din nya app

Nu kan du klicka runt och lära känna din nya app. Här ger vi ett par tips på kul funktioner som kan vara bra att veta om!

Upptäck

På förstasidan hittar du det senaste – de senaste artiklarna, de mest populära eventen, redaktionens samlingar, de populäraste användarna och de senast upplagda eventen.

discover_android

Nära mig

Här kan du hitta föreställningar som du kan kolla in idag, där du är! Denna funktion är bra för att snabbt kunna kika in vad du kan hitta på idag.

Du kan också välja att zooma ut och zooma in på en annan plats för att snoka vad som händer där.

map_android

Sök event

Om du vet vad du är sugen på så kan du här skräddarsy din sökning för att hitta det som du verkligen är sugen på just idag! Här kan du tex söka efter kategori (som dans eller teater) på genre (som skräck eller drama), på lokalens tillgänglighet (som om den har stor toa eller servering), på datum och på plats.

Du kan också söka direkt efter en specifik föreställningstitel!

searchevent_android

 

Lägg till egna event

Och du kan såklart lägga upp information om dina egna event och föreställningar direkt i appen! Här matar du in alla information, trycker på skicka in – och sen dyker den upp i appen så fort den blivit godkänd av oss.

event_android

Detta och mycket mer finns att utforska i din nya app – stort nöje!

Vi finns också tillgängliga för support och frågor kring hur det hela funkar. Du når oss genom att maila info@scenkonstguiden.se eller genom att ringa 031-21 62 15.

 

XOXO

Scenkonstguidens crew

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *