Next stop: West end #2


nextstopscenkonstguiden

Efter succén i vintras är nu Next stop: West end tillbaka i ny uppfräschad version.

Efter succén i vintras är nu Next stop: West end tillbaka i ny uppfräschad version. Den 20 april får du möjlighet att njuta av strålande musikalnummer från svingrymma musikalartister. Dessutom är konceptet utökat med en open mic-sektion, där DU i publiken kan få pröva dina vingar på scen.

Next stop: West end är konceptet där du får uppleva musikal på ett nytt sätt. Du slipper betala dyra pengar för att knapp se nåt, här sitter alla på första parkett och får uppleva morgondagens musikalgiganter.

Dessutom blir det såklart allsång! Missa inte att lägga din röst i omröstningen på facebook.

 

Kolla in bilderna från kvällen! 

När: 20 april kl 19.30
Var: 2lång, Göteborg
Pris: 50:-

 

AKT 1 – Show

4 stycken underbara musikalartister bjuder på musikalnummer. Dessutom utlovas hemliga moment!

 

AKT 2 – Open mic

I akt 2 öppnas scenen och här får DU i publiken chans att komma upp och dra av en dänga. Vet du redan vad du vill sjunga? Ta med noter och anmäl dig på plats. För den spontana finns några pärmar med noter att botanisera i.

 

ARTISTER

Kattis Trollregn
IMG_1749
Kattis Trollregn kommer från Trollhättan men har bott mer eller mindre i Göteborg sedan utbildningen på Balettakademien . Allra första jobbet var Les Misearables i Århus, Danmark, dit hon återvänt för att även spela My Fair Lady och Chess. Hemma i Sverige har hon gjort bla West side story på Norrlandsoperan där spelade hon Consuelo och var cover för Anita. Sunset Boulverad och Chess på Svenska på Göteborgsoperan. Familjen  Addams  i både Göteborg och Malmö, där gjorde hon förfadern Queen Elisabeth men gick på i rollen som Alice i 44 föreställningar under våren 2014. Nu har hon precis avslutat Crazy for you på Göteborgsoperan där hon spelade Tess.

 

Tord Hansson

Foto: Marcus Helmer Gustavsson

Foto: Marcus Helmer Gustavsson

Tord Hansson är född och uppvuxen i Åkarp utanför Malmö. Efter examen vid Balettakademien i Göteborg 2012 har han jobbat i en rad olika produktioner både i Sverige och utomlands, bland annat har han spelat i Jesus Christ Superstar på Åbo Svenska Teater, Blodsbröder i Falkenberg, och varit på Sverigeturné med Disney Live! I höstas var han med i publiksuccén En Gentlemans Handbok i Kärlek och Mord på Wermland Opera i Karlstad, och där kommer man även se honom i höst i Les Misérables där han ska vara understudy Jean Valjean.

Elin Ljungberg
Elin hemsida 4 - kopia

Fotograf: Mikael Nygren

Elin är utbildad på Balettakademiens 3-åriga musikallinje i Göteborg. Där medverkade hon i slutprojekten ”I Love You, You´re Perfect now Change” och ”A Chorus Line”. Efter utbildningen har hon jobbat med bland annat barnmusikal på Liseberg och som swing i ”Mamma Mia!” på Svenska Teatern i Helsingfors. Hennes ursprung har hon i de värmländska skogarna där dans, sång och teater-intresset tog fart i form av sommarteatrar och rytmisk gymnastik. Just nu koreograferar Elin för musikalen ”Du är tapper Lille Karl” (originaltitel: You´re a good man Charlie Brown) som kommer presenteras i workshopsform nu i maj.

Raffaella Rea
DSC_0845
Raffaella är utbildad på performing Arts Schools 3-åriga musikallinje i Göteborg. Där medverkade hon i slutprojekten ”Legally Blonde” som Elle och ”Jag är Jenny” som sattes upp på Stora Teatern i Göteborg. Efter utbildningen har hon, tillsammans med några musiker från Göteborgsoperans orkester, jobbat med jazzbandet Bäck Bro’s Jazz Tivoli Orchestra samt sjungit på Närcon i Linköping sommaren 2015 som sände live i SVT och uppträtt på folkfestivaler i södra Italien. Hon är halvt svensk uppväxt i Göteborg och halvt italiensk från Rom.

 

Pianist – Per Walfridsson
Per Walfridsson är utbildad vid Fridhems Folkhögskola, Musikkonservatoriet i Köpenhamn, samt vid Högskolan för Scen & Musik i Göteborg. Han är verksam som organist och pianist i många olika musikaliska sammanhang i och kring Göteborg. Ibland anlitas han även som arrangör. Musikalisk bredd, öppenhet och lyhördhet är kännetecknande.

 

Konferencier – Rasmus Klamas
11705767_10153338952656281_181571945157692652_o kopia

Rasmus Klamas är en musikalälskare utav rang. Han kommer guida publiken genom kvällen, bjuda på allsång och upptåg. Han håller er i handen när det blir läskigt och är er BFF när det vankas skojigheter.

 

Arrangemanget görs med stöd av 

sensus-svart   kultur_col

arv_logo_rgb K-Logga