fotowall_love_banner

Kommunikatör sökes!


Scenkonstguiden söker en kommunikatör/presskommunikatör för Scenkonstgalan 2019 – sista ansökningsdag 5 oktober.

 

Om Scenkonstgalan

Scenkonstgalan är en årlig återkommande gala som lyfter grupper, konstnärer, föreställningar och initiativ från scenkonstfältet. Scenkonstgalan ska verka inkluderande och arbetar för att sänka trösklarna in till scenkonsten. Tillgänglighet är ett ledord, vi vill inspirera fler till att våga och vilja ta del av scenkonsten.

Scenkonstgalan 2019 är den femte galan i ordningen och kommer äga rum den 18 februari på Stora Teatern i Göteborg. Bakom initiativet till galan står Scenkonstguiden.

 

Om Scenkonstguiden

Scenkonstguiden är en plattform som verkar intresseskapande kring konst och scen. Detta görs genom en guide som både finns som app och på webb, en kulturredaktion och genom att skapa mötesplatser och scenkonsthändelser. Scenkonstguiden arbetar för en inkluderande kulturscen.

 

Arbetsuppgifter

Din uppgift som kommunikatör innefattar kommunikations- och pressarbete. Du tar fram och verkställer strategier för kommunikations- och pressarbetet. Du förvaltar och upprättar goda relationer med press och andra aktörer, och skriver pressmeddelanden. Du arbetar med att skapa publicitet och uppmärksamhet för Scenkonstgalan i hela landet.

Du arbetar med att se till att Scenkonstgalan kommuniceras ut i media. I din roll som kommunikatör kommer du också att publicera material på Scenkonstguidens sociala kanaler, såsom Facebook och Instagram samt på hemsidan. Du kommer att skapa kampanjer, tävlingar och publicera nyheter från Scenkonstgalan – allt för att engagera och skapa intresse.

I din roll kommer du även assistera resterande team i deras arbete. Här kan du komma att ha uppgifter kopplade till artistbokning, logistik, inköp och planering. Du kommer även medverka på själva Scenkonstgalan den 18/2 2019 där du kommer assistera resterande team i det praktiska arbetet samt liverapportera från galan via våra sociala medier.

 

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlighet! För oss är det viktigt att du ser samarbete som en självklarhet då du kommer jobba nära Scenkonstguidens övriga medarbetare. Du är lyhörd, har ett stort intresse för konst och kultur och har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang.

 

Du…

Har relevant utbildning och/eller erfarenhet från kommunikation/marknadsföring/pressarbete

Jobbar självständigt med regelbundna avstämningar med dina kollegor

Är flexibel och intresserad av att tänka nytt

Har inblick och koll på scenkonstområdet i Sverige

Är bra på att formulera dig kortfattat och lättbegripligt i text

Ser samband och gillar att packetera i snygga koncept

Befinner dig i Göteborgsområdet.

Har goda kunskaper inom inDesign och Photoshop.

Har tillgång till egen bärbar dator

 

Arbetstid

Tjänsten är en projektanställning på varierande procent, 20-50% från den 1 november 2018 – 28 februari 2019. Flexibel arbetstid. Kväll- och helgtjänstgöring förekommer. Arbetet sker i Göteborg.

 

Lön

Månadslön enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Skicka ett mail med CV och personligt brev till info@scenkonstguiden.se. Lyft gärna fram projekt du jobbat i och tidigare erfarenheter i din ansökan!

 

Vi tar emot ansökningar till och med 5 oktober. Intervjuer sker löpande.

 


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *