efterfestbanner_galaklubb

Galaklubben


Scenkonstgalans officiella efterfest tar i år plats i Göteborgs Stadsteaters foajébar!

Bered dig på kavalkader av firande. Här ska det dansas, glittras och tindras! En efterfest för att fira scenkonsten och alla de nominerade. Dansa bort nervositeten och peppa järnet.

Bli starstruck! Vi har stjärnor på scenen, stjärnor på dansgolvet och stars in our eyes. Tillsammans skapar vi ett universum av bländande stjärnor. Bada i strålglansen och bli bortsvept av stjärnvinden i den extravaganta finalen av en oförglömlig kväll!

Tid: 22.00-02.00

Pris: 100kr i dörren

Plats: Göteborgs stadsteaters foajébar

 

✨ DJ DJÄVLIGT HÅRD

Frida Lernstål blandar soul och disco, högt lågt och mittemellan och har spelat på otaliga klubbar runt om i Göteborg. Kvällen till ära har hon packat cd-caset med hennes bästa danshits. Ett minst sagt stjärnspäckat dj-set utlovas.

 

✨LIVE: KÅRP

Karp_foto_Ellika-Henrikson_3

Foto: Ellika Henrikson

I höstas landade KÅRP som en Mars Rover i det svenska musiklandskapet. De hyllades på kort tid av landets tyngsta röster, men har trots det bara släppt ifrån sig ynka två låtar. Vi vet egentligen inte så mycket om KÅRP. Det sägs att dom träffades på en kurs i UFO-spaning, det sägs att dom har ett helt album färdigt att släppa vilken dag som helst, det sägs att dom ska spela på Scenkonstgalans efterfest den 17:e februari!

Lyssna här

 

OBS! Efterfesten har 18-års gräns.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *