Galaklubb


galaklubb

GALAKLUBB

Bloom baby, Bloom!

I år hostas Scenkonstgalans officella efterfest på Yaki-Da. Det blir glitter och blomster så långt ögat kan nå, för precis som galan går klubben i blomstrens tecken.

Galaklubben är en fest för scenkonsten, ett hurra för de nominerade och en klubb full med underground-scenkonst. En klubb där teaterfolk, dansare, performancefolk, cirkuskonstnärer, stand-upare och DU trängs på ett och samma dansgolv.

Fira ikapp med de nominerade, ge varandra blöta hurra-pussar och dansa in i natten i sann flower power-anda, för konsten förtjänar en dunderfest.

Ingen Galaklubb utan överraskningar och galna happenings all night long. Helt enkelt en final en inte vill missa.

Vi ses på Yaki-Da!
_______________________________________________________

Performance:

 

Alyssa Chloe – Vouge-drottning

Alyssa Chloe dansare, artist och instruktör. Hon är sprungen ur New Yorks dansscen och nu sprider hon danskonsten i Göteborg genom Urban Anarchy Training and Performance som jobbar för att sprida konstformen punking/whacking och vougueing i Sverige.  Alyssa är också grundare av skapare av Expose: The Fame Ball and dance festival, Göteborgs första ballroomevent.

allyssa_gala

 

BATALJONEN – Punkteater

BATALJONEN är en punkig teaterklubb som specialiserat sig på opera och klubbevents. Vi älskar finkultur, stenkonst och mycket annat.

bataljonen_gala

 

Teater Nu – Happening-experter

Teater Nu är ett scenkonstkollektiv med bas i Göteborg. Teater Nu kan vara sockrigt söta och sylvasst skarpa. Teater Nu dyker upp när du minst anar det och ger dig oförglömliga upplevelser – om det så är på dansgolvet, på scenen eller i dina vildaste drömmar.

På galaklubben bjuds det på lipsync, do the hustle-dans och flower queens!

teaternu-klubb-gala

 

Brad Clitt – Dragking

Brad Clitt vill få dig att rodna. Efter uppträdanden i Stockholm, Göteborg och San Francisco gästar han nu Scenkonstgalans efterfest för att visa varför drag kings är här för att stanna. Förvänta dig en manlighet som får dig att tjuta och en tvättbräda som smutsar ner dina lakan. Få går hem utan fjärilar i magen när Clittan varit framme.

 

brad_gala

 

DJ’s:

 

Xappa

Reika Farman aka dj Xappa har en självskriven plats i musikgöteborg. Hon är DJ, producent, bokare och arrangör bakom succéklubben NDF där hon lyckats skapa en miljö där alla får plats.

xappa_gala

 

Tobias Söderman

Tobias Söderman ligger bakom Göteborgs mest berömda och prisbelönta quizgrupp Quizadillas och sköter marknadsföringen för Borås Stadsteater. På efterfesten utlovas tokdans och allsång till dina mest pinsamma Guilty Pleasures när hovmästaren Tobias ställer sig bakom spelarna!

tobias_gala

 

Juliana Zapata

Juliana Zapata är en av Göteborgs dansvänligaste DJs och en favorit i repris som huserade på förra årets galafest! Hon spelar flitigt runt om i stadens klubbliv när hon inte gästar dj-bås i Stockholm, Malmö eller Berlin.

På fredag hittar ni henne bakom skivspelarna i kaffebaren, och hon lovar att spela sin bästa guldkorn. Det blir en hel del Dancehall, Nigeriansk Pop och andra rytmiska beats du inte kan stå still till. Ta på dig dansskorna, det kommer bli en sen natt!

juliana_gala_new

 

 

Hannah Prescott

I sovrummet hittar ni Hannah Prescott som kör house och techhouse. Hon har valt ut låtar som är urban-inspirerade och kommer leverera sköna, grooviga och rytmiska beats.

hannah_prescott_galaklubb

 

18 NOVEMBER
KL: 23-03
ÅLDER: 23+ (+18 med galabiljett!)
ENTRÉ: Har du en galabiljett går du in gratis innan 23.30 sedan 150kr