banner_nina

Från sorg till glädje – Nina Zanjani leder Scenkonstgalan!


Publicerades 2019-01-11

Scenkonstgalan 2019

En bubbla sprack. En ny växer sig skinande stark. Robert Fux, Scenkonstgalans blivande konferencier har tyvärr dubbelbokats – men nu står det klart att Nina Zanjani blir konferencier för den stundande Scenkonstgalan.

 


 
“Vi har följt Nina Zanjani och gråtit, skrattat och drabbats av hennes rollprestationer genom åren. Sorgen över att ha tappat Robert Fux byttes snabbt till glädje över att ha Nina Zanjani på tåget. Det är en stor ära att låta henne leda galakvällen,” säger Matilda Johansson, medgrundare och galageneral för Scenkonstgalan.

 

Årets konferencier är skådespelaren med det breda registret – vi har sett henne växa, tänja på gränser och vrida på scenuttryck i komiska, introverta såväl som temperamentsfulla roller. Nina Zanjani är aktuell med Hålla andan på Dramaten och har gjort sig känd genom filmer som Se upp för dårarna, Farsan och Wallander-filmerna.

 

Vi vill rikta vårt allra varmaste tack till Robert Fux för drömmen som (nästan) gick i uppfyllelse och önskar honom ett lyckligt scenkonst-år! Men nu ställer vi om vårt fokus mot fantastiska Nina Zanjani.

 

Scenkonstgalan 2019

Måndag 18 februari kl 19.00, Stora Teatern, Göteborg.

Dörrarna öppnas kl 18.00 för mingel i kristallfoajén.

 

bild i bannern: Montage Scenkonstguiden, foto: SörenVilks

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *