1861031a9fb01c7b8b0dce0562deb49a_hardlyever-francesco_webb

Scenkonstgalan förfest + Inkonst programsläpp
Beskrivning

Ingen förfest, ingen gala. Nu peppar vi igång Scenkonstgalan med gala-förfest i Malmö! I samarbete med Inkonst välkomnar vi dig till en sprudlande kväll med samtal för eftertanke och bubblor i glas, gom och rum. Låt dig hänföras, underhållas och omslutas av överraskande programsläpp, hyllningar till Malmös kulturliv och sceniska happenings.

Med bubbel i ena handen kommer du med den andra få Inkonsts rykande färska scenkonstprogram, direkt från tryckeriet. Det kommer vara glansigt, bara en sån sak!

På scen: Dilan och Moa
Har du koll på vad som är inne? Och vad som är ute? Inte? Lugn. Humorduon och glädjebringarna Dilan och Moa gästar oss nu på fredag och avslöjar den enda inne- och utelista för 2019 som du behöver hålla koll på. 😎🤘🏽

Är du scenkonstnär? Är du kulturälskare? Kom hit! Det är här du hör det först och kanske sist.

🔮 VAR? Inkonst, Malmö
🔮 NÄR? Dörrarna öppnas 18.30, förfesten pågår till 21.30
🔮 HUR? Kvällen kommer bjuda på happenings, hyllningar och samtal om scenkonst.

SCENKONSTGALAN är det svenska scenkonstpriset som hyllar grupper, konstnärer, föreställningar och initiativ från scenkonstfältet (18 februari på Stora Teatern i Göteborg). Scenkonstgalan ska verka inkluderande och arbetar för att sänka trösklarna in till scenkonsten.

INKONST är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andra konstformer. Här visas nyskapande och samtida kultur som rör sig utanför det etablerade, självklara och genrebestämda. Inkonst brinner för konst som spränger gränser, utmanar och tar risker men som också är lekfull, underhåller och sprider glädje.