1861031a9fb01c7b8b0dce0562deb49a_hardlyever-francesco_webb

Salong Vagina
Beskrivning

Vaginan, fittan, vulvan, muttan, musen, snippan, framstjärten.

Salong Vagina! kastar upp det kvinnliga könsorganet på scenen och diskuterar det som både skapat hatisk avsky och helig dyrkan. Det som tycks sakna namn men samtidigt har så många namn, det som befinner sig ”där nere”.

Skådespelarna frågar sig; varför ska deras könsorgan vara ett skällsord? Varför är det så pinsamt att snacka om sitt könsorgan? Varför känns det bara fel att vara tjej, att ha en kvinnokropp? VARFÖR!?

Teater Sällskapet är ett nystartat scenkonstkollektiv som arbetar med en icke-traditionell syn på åskådare och utövare. Vi vill vara en plattform för en undersökande konstnärlig verksamhet, som utreder normer och ideal i vår historia och i nutiden. Sällskapet verkar för nyskriven dramatik för barn och unga med feministiska förtecken.

URPREMIÄR 7 december. Spelas t.o.m. 16 december.

FITTFAKTA! 9 december och 16 december bjuder vi in till efterföljande fittfakta-samtal med vår samarbetspartner RFSU Stockholm. Äntligen får vi gräva i fittan och tillsammans försöka förstå både anatomi och sexualitet. HURRA!

Gästspel på Teater Tribunalen och Teater Reflex.

I samarbete med RFSU Stockholm och ABF Stockholm.

Med stöd från Konstnärsnämnden, Kulturrådet och Stockholms läns landsting.

På scen: Ida Wallfelt, Ida Löfholm och Anna-Karin Håkansson
Manus: Ida Wallfelt och Ida Löfholm
Regi: Ida Wallfelt
Produktion: Amanda Möller
Scenografi och kostym: Liv Pettersson

Det är Scenkonstguidens användare upphittat som lagt upp detta event och vi kan inte garantera att föreställningens längd är den rätta.