1861031a9fb01c7b8b0dce0562deb49a_hardlyever-francesco_webb

Konstakuten
Beskrivning

Konstakuten

Med omtanke om din kreativa kraftVad är värt att offra för konsten?

Hur vet jag om jag är bra?

Måste jag mingla?Vill du skapa, men tycker det är obehagligt? Vill du kunna lita på dina idéer? Konstakuten finns till för dig som ibland upplever svårigheter med din kreativitet. På våra pop up-akuter kan du få hjälp med de flesta krämpor som har med skapandet att göra, allt från mindre stopp till större konstnärliga dilemman. Vi behandlar både praktiska problem och existentiella frågor.~~~~~~~~~~~Konstakuten är en interaktiv föreställning där du kommer ta del av konstnärliga gestaltningar kopplade till skapandet. Du kommer att få utforska dina egna känslor och frågor som har med skapande och kreativitet att göra, och får möjlighet att träffa andra med liknande funderingar. Du väljer själv hur mycket du delar med dig av, och du bestämmer själv nivån på ditt deltagande.Vi riktar oss specifikt till dig som är under 30 år och som utövar någon form av konst, inom alla olika genrer (teater, dans, musik, måleri, design, poesi, film, foto osv). Kanske studerar du just nu, eller funderar på att göra det. Kanske har du hållit på ett tag med det du gör, eller så har du precis börjat.Konstakuten

Gamlestadens fabriker

10 & 11 oktober

Insläpp: 18.00, 18.20, 19.00, 19.20

4 personer per insläppFöreställningslängd: ca 90 minuterBiljettpris: 50 kr. Medlemmar i KulturUngdom går gratis, läs mer om medlemskapet här --> https://www.kulturungdom.se/om-oss/om-kulturungdom#blimedlemMedverkande:

Saga Nygård

Maja Felicia

John Wattström

Märta JungerfeltIdé och koncept: Matilda Klamas och Sara Östebro~~~~~~~~~~~

Konstakuten görs av Scenkonstguiden och KulturUngdom, med stöd av Västra Götalandsregionen.Scenkonstguiden är en plats för inspiration, samtal och breddade vyer. Här sprids ordet om konst, design och scenkonst på ett personligt, inspirerande och tillgängligt sätt. Förutom att bjuda in till samtal om konst och scen skapar Scenkonstguiden också mötesplatser och scenkonsthändelser.KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar KulturUngdom med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet.