1861031a9fb01c7b8b0dce0562deb49a_hardlyever-francesco_webb

Galaklubben




Beskrivning

Välkomna till Galaklubben – Scenkonstgalans officiella efterfest!

Pop the bubbly! När tacktalen klingat ut och hurra-ropen fått kristallkronorna att vibrera till bristningsgränsen slinker vi likt Askungen bort från slottet för att… dra på efterfest!

På Scandic Rubinen samlas vi i en bubblande final för att fira scenkonsten.

Så låt oss vara bubbly! Energin och värmen från dansgolvet får oss att flyga likt såpbubblor upp, upp, upp! Eller så skapar vi bubblor i hörn för att prata av oss om kvällens häpnadsväckande händelser, eller kanske bubblar runt bland scenkonstnördar, konstnärer och andra snygga människor och bara njuter.

✨Be bright like glitter and bubbly like champagne! 🍾



🔮 VAR? Scandic Rubinen, Göteborg
🔮 NÄR? Måndag 18/2, 22.00-01.00
🔮 HUR? O.S.A via denna länk snarast! Begränsat antal platser.


Line-up:
🔮DJ Reika Farman

Reika Farman, etablerad DJ och grundaren bakom Oy Vey Arts & Entertainment. Reika har en självskriven plats i musikgöteborg som DJ, producent, bokare, hon har drivit jazzklubb, pryder omslag, arrar konserter och är även mastermind bakom det kreativa festkollektivet Young Fam, kända för klubbar som NDF, Pop Planet, Waves, feta bokningar och hemliga fester.

Med en känsla för humor och allvar tar hennes instastorys såväl som hennes dj:ande med oss på dramaturgiska färder där omgivningen blir hennes främsta inspiration och detta med en fantastisk fingertoppskänsla.

Hon sitter i juryn för Scenkonstgalan 2019 och sitter som ordförande för Manifestgalans hip hop-jury. Att nosa upp kultur och konst för att sedan sprida det vidare är en av hennes alla styrkor och en annan är att hon alltid har med något nytt guldkorn på sitt USB!

En kosmopolit som kommer att sprida värmen på dansgolvet och se till att alla dansar!


🔮Shelly Blue – Selektion

Performance av och med Emelié Sterner, Slip of the Lip

– Hon bor inuti mig och blir till genom dig, svarar hon på frågan om alter egot Shelly Blue. En filtrerad sjöjungfru(ish) att gilla, fortsätter hon, nöjd med sin ordlek.


----

Scenkonstgalan 2019
Måndag 18 februari, 19.00
Dörrarna öppnas 18.00 för mingel i kristallfoajén
Stora Teatern, Göteborg