1861031a9fb01c7b8b0dce0562deb49a_hardlyever-francesco_webb

Fräulein Frauke Presents Burlesque Cabaret
Beskrivning

Fräulein Frauke Presents Burlesque Cabaret!

Decadence, flapper´s and All That Jazz…

Showgirldrottningen Fräulein Frauke och hennes överdådiga burlesk- och kabaret-föreställning kommer äntligen tillbaka till Östersund, och Stadsfesten, den 8:e och 9:e mars!

En vintageinspirerad fantasivärld i varieté-förpackning intar Stortorget, och det vackra Spiegel-tältet som kommer att byggas upp, med skratt, skönhet, dans, livejazz, cirkus, sång, kabaret och så klart burlesk - denna queera, glamorösa, vackra, sexiga och, inte minst, roliga konstform!

Det blir en elegant 20-talsdoftande tillställning i en galen blandning av stilar och underhållnings-former. Vi har en eminent pianist på plats så det blir både cabaret-show och live jazz. Förra gången vi gästade staden så bjöd vi på en cirkus-show inför helt fullsatt publik, så det känns fantastiskt att få komma tillbaka och ställa till med fest två kvällar i rad! Vi är också grymt stolta över vår line-up, vilken består av några av Europas absolut största artister:

Mercury Presents (uk) - the #crossdressedcrooner with their brand of 5% suave and 95% total raging idiot. A clown at heart, Mercury hails from London and travels the world in of search bright lights, Prosecco and the adoration of an audience.

Fräulein Frauke - *The Saucy Songbird* och en av Sveriges främsta burlesqueartister, hon kommer bjuda på glamour, charm och skönsjungande toner...

Colette Collerette (bel) - Get caught in a sensual time travelling! Award winning burlesque artist escaped from a silent movie...

The Flying Willy (bel) - The Boylesque Dandy personified!

Harley Queen - Funny? Freaky? Frabjous? En oväntad storm och glittrande pajas. Du hittar henne både trippandes på tå och svindlande högt upp i luften. Hon lovar att bjuda på en show som får tiden att stanna upp en liten, liten stund.

Janne Sjöblom – Jazzkatt och makalös pianist

Fredagen den 8:e och lördagen den 9:e mars
Tältet på Stortorget, Östersund
22.00 (ca två timmars föreställning)
FRI ENTRÉ

Eventet har ingen dresskod, men detta är ett ypperligt tillfälle om man vill klä upp sig och flanera i vacker och vintageinspirerad stämning och lokal.
Klädinspiration kan ni hitta här: https://www.pinterest.se/frauleinfrauke/burlesque-audience-inspirations/

Varmt Välkomna önskar
Fräulein Frauke with friends ♥