Scenkonstguiden <3 Kulturnatta


I år är det Kulturnatta i Göteborg i januari istället för i oktober, och en kulturnatt har blivit till två. Den 22-23 januari kommer staden fyllas proppfull av konst- och kultur, och, viktigast av allt, av upplevelsetörstande och äventyrslystna kulturnatta-besökare!

Scenkonstguiden vet såklart att du i en konstexplosion av detta slag behöver en trogen rådgivare, en fyr som leder dig rätt i natten. Tur då att vi ordnat så att vårt alldeles egna Orakel kommer finnas tillgänglig för personlig vägledning:

Rådfråga Scenkonstguidens Orakel

Allt sedan urminnes tider har Oraklet löst människors bekymmer – allt från kärlekssmärta och existentiella problem till outfit-ångest och smågnabb. Nu tar hon sig an den största av livets alla frågor: Vad ska jag göra under Kulturnatta?!

Inga livsavgörande beslut bör tas utan att först rådfråga kulturkunskapens källa och uttolkare – nämligen Scenkonstguidens alldeles egna Orakel. Självklart är du nervös, rådvill och förvirrad. Du har många frågor, och endast Oraklet har svaren.

Scenkonstguidens Orakel står i direktkontakt med kulturanden och de sköna konsternas gudinnor – och med all makt och visdom hon besitter kommer hon vägleda dig till magiska upplevelser som passar just dig. Allt du behöver göra är att uppsöka Oraklet, resten löser sig på plats.

Välkommen!

 

 

Oraklet håller öppet för audiens på följande platser och tider:

Lördag 16 januari, 13.00-15.00, Nordstan

Tisdag 19 januari, 17.00-19.00, Angered Centrum

Torsdag 21 januari, 17.00-19.00, Frölunda Torg

 

Scenkonstguiden <3 Kulturnatta 2016kulturnatta_orakel