En öppen konsthall


Var med och skapa en öppen konsthall

Vi behöver din hjälp!

Vi vill skapa en öppen konsthall där delaktighet och undersökandet står i fokus, en levande mötesplats och en öppen oas. Vi behöver nu hjälp med att få drömmen att bli sann! Vi planerar ett antal aktiviteter under våren 2018, som ska sätta grunden för hur konsthallen ska utvecklas framöver. Nu behöver vi stöd från andra som också vill se en öppen och deltagarbaserad konsthall i Bollebygd!

Vad vi ska göra:

Vi samlar ett konstnärligt råd
Vi vill samla en grupp engagerade människor boende i Bollebygd. Gruppen ska ha funktionen av ett konstnärligt råd som tillsammans rådlägger kring programläggning, strategier för framtiden och som sätter konsthallens riktning.

Vi arrangerar 10 öppna verkstäder-tillfällen
Tillsammans med en konstnärs stöttning skapar du din egna konst. Vi har materialet – du har idéerna. Arbeta fritt och känn dig som hemma. Här kan du utmana din kreativitet och arbeta med material som du kanske annars inte hade prövat. Det finns inga rätt eller fel – bara lust och passion. Här kan alla komma för att testa akvarell för första gången, prova på mosaik, action-painting, grafitti eller göra sina egna smycken. Gör verklighet av dina galnaste idéer! Här får du vara konstig, explosiv, tyst, för dig själv, med andra – som du är.

Vi skapar 2 konst- och designmarknader
Två marknader som visar konst- och designhantverk från spännande konstnärer. Här hittar du små kollektioner med unika designer.

Vi drar ihop en stor vårutställning
En jurybedömd utställning öppen för både yrkesverksamma konstnärer som amatörer från Sjuhärad. Efter öppen utlysning väljs 10 konstnärer ut att delta. Salongen ska visa på en bredd av uttryck och lustfyllt skapande, kvalitet och personlighet, och ska visa vilken kraft som finns i Sjuhärad. Alla kan skicka in sitt bidrag!

STÖD BOY KONSTHALL
SWISHA OSS: 070 209 65 86
MÄRK MED “BOY KONSTHALL”

TACK!